Over ons

Wie zijn wij?

BitiCodes is hier om de geheimen van cryptohandel te ontcijferen. We zijn een multinationaal team van marketingspecialisten en financiële onderzoekers die samenwerken met top makelaars wereldwijd.

We zijn uitgegroeid van een ambitieuze start-up tot een van de populairste namen in de beleggingswereld en we zijn niet van plan om binnenkort te stoppen. Ons bedrijf streeft naar:

Door onze vastberadenheid willen wij nog meer uitblinken in wat wij doen.

Maar wat doen we?

Wij van BitiCodes beoordelen de financiële markten 24/7 om goede handelspartners en betrouwbare diensten te vinden om handelaren te helpen de cryptomuntenwereld te betreden. Wij fungeren als marketinginstrument tussen makelaars en individuele beleggers, zodat wij u onmiddellijk na uw aansluiting bij een gerenommeerde partner overdragen.

We maken gebruik van geavanceerde algoritmen om beleggers en financiële serviceproviders met elkaar in contact te brengen. Sommige van onze partners bieden geavanceerde handelsinstrumenten, automatische tools en voortdurende ondersteuning om aan de behoeften van elke persoon te voldoen. Omdat iedere klant belangrijk is! Zoals Vitalik Buterin het verwoordde, "Waar de meeste technologieën de neiging hebben om werknemers in de buitenste marge te automatiseren die onbelangrijke taken uitvoeren, automatiseren blockchains het centrum. In plaats van de taxichauffeur zijn baan af te nemen, neemt blockchain het werk van Uber af en laat de taxichauffeurs direct met de klant werken."

Onze technologie

Dankzij onze uitgebreide database gaan we verder dan de fysieke grenzen. We geloven dat in onze digitale wereld iedereen, ongeacht opleiding, achtergrond, leeftijd, geslacht en locatie, toegang moet hebben tot gelijke financiële diensten.

Onze partners bieden geavanceerde tools, marktgegevens en een verscheidenheid aan activa om handelaars te helpen hun financiële doelen te bereiken. Van copy trading tot demo-accounts en Bitcoin bots, handelen met BitiCodes partners kan spannend zijn. Hoewel we geen winsten beloven omdat de markt zeer veranderlijk is, bieden we veel meer: een uitstekende gebruikerservaring en toegang tot een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Meld u eenvoudig aan via BitiCodes, activeer uw handelsaccount en begin met beleggen in de activa van uw keuze!

Onze missie

Welkom bij BitiCodes!